6 verborgen watervallen in Hawaï

QQuirijn 18 september 2023 09:17

Voor velen staat Hawaï bekend om zijn prachtige stranden, surfspots en luxe resorts. Maar het eilandenrijk heeft veel meer te bieden, vooral als je bereid bent een beetje verder te kijken. In dit artikel nemen we je mee op een avontuurlijke tocht naar 6 verborgen watervallen in Hawaï, een absolute must voor natuurliefhebbers.

Manoa Falls

Een van de meest betoverende watervallen in Hawaï is de Manoa Falls. Hoewel het een populaire bestemming kan zijn, blijft het een verborgen juweel voor degenen die niet bang zijn voor een beetje modder op hun wandelschoenen.

Waipoo Falls

Waipoo Falls is een andere prachtige waterval die je niet mag missen. Het ligt in het hart van het Waimea Canyon State Park, ook wel bekend als de 'Grand Canyon of the Pacific'.

Hanakapiai Falls

Hanakapiai Falls is een onvergetelijke ervaring voor de avontuurlijke reiziger. De tocht naar deze waterval kan uitdagend zijn, maar de beloning is een adembenemend uitzicht.

Makahiku Falls

Makahiku Falls is een andere verborgen waterval die het waard is om te ontdekken. Het ligt langs de beroemde Hana Highway en is omgeven door de weelderige, groene schoonheid van Maui.

Wailua Falls

Dit is een van de meest gefotografeerde watervallen in Hawaï. Wailua Falls is gemakkelijk bereikbaar en biedt een fenomenaal uitzicht die je niet snel zal vergeten.

Sacred Falls

Sacred Falls, ofwel Heilige Watervallen, zijn een van de meest ontzagwekkende natuurlijke wonderen van Hawaï. Vanwege veiligheidsredenen is het gebied echter gesloten voor het publiek. We noemen het hier om je te herinneren aan de schoonheid én de gevaren van de natuur.

Hieronder vind je een overzichtstabel van deze verborgen parels, met informatie over de locatie en de moeilijkheidsgraad van de toegang.

Waterval Locatie Moeilijkheidsgraad
Manoa Falls Oahu Gemiddeld
Waipoo Falls Kauai Gemiddeld
Hanakapiai Falls Kauai Moeilijk
Makahiku Falls Maui Gemiddeld
Wailua Falls Kauai Makkelijk
Sacred Falls Oahu Niet toegankelijk

Laat deze verborgen watervallen in Hawaï je inspireren om de eilanden op een nieuwe, avontuurlijke manier te ontdekken.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.