6 onvergetelijke treinreizen door de Rockies

MMirte 16 augustus 2023 19:12

Als natuurliefhebbers en avonturiers kunnen we erover eens zijn dat er weinig manieren zijn om de adembenemende schoonheid van de Rockies in Canada te ervaren die kunnen tippen aan een rustige treinreis. Treinreizen door de Rockies bieden een unieke kans om te genieten van prachtige landschappen, wildlife te spotten en deel te nemen aan spannende outdoor activiteiten. In dit artikel ontdek je 6 onvergetelijke treinreizen door de Rockies.

Rocky Mountaineer

De Rocky Mountaineer is een van de beste treinreizen door de Rockies. Deze treinreis neemt je mee dwars door de Canadese Rockies en je kunt genieten van het spectaculaire uitzicht op bergen, meren en bossen. Deze treinreis is vooral populair vanwege het glazen dak van de trein, waardoor je een 360-graden uitzicht hebt.

The Canadian

The Canadian is een andere populaire treinreis door de Rockies. Deze treinreis begint in Toronto en eindigt in Vancouver, en onderweg kun je genieten van het prachtige landschap van de Rockies.

Jasper-Prince Rupert trein

De Jasper-Prince Rupert trein is een unieke treinreis die je meeneemt door de ongerepte wildernis van de Rockies. Deze treinreis is vooral geschikt voor natuurliefhebbers die graag wildlife spotten.

The Skeena

The Skeena is een treinreis die je meeneemt door de dramatische landschappen van de Rockies. Deze treinreis is vooral populair vanwege de prachtige uitzichten op bergen, meren en rivieren.

The Whistler Sea to Sky Climb

De Whistler Sea to Sky Climb is een avontuurlijke treinreis door de Rockies. Deze treinreis begint in Vancouver en eindigt in Whistler, en onderweg kun je genieten van een prachtig uitzicht op de bergen en de zee.

The Rainforest to Gold Rush

The Rainforest to Gold Rush is een treinreis die je meeneemt door de historische goudzoekersroute van de Rockies. Deze treinreis is vooral populair vanwege de unieke combinatie van natuur en geschiedenis.

Treinreis Beginpunt Eindpunt
Rocky Mountaineer Vancouver Banff
The Canadian Toronto Vancouver
Jasper-Prince Rupert trein Jasper Prince Rupert
The Skeena Jasper Prince Rupert
Whistler Sea to Sky Climb Vancouver Whistler
The Rainforest to Gold Rush North Vancouver Prince George

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.