6 inspirerende yoga retraites in Azië

JJorine 21 april 2024 07:02

Zoek je naar een manier om je yoga praktijk te verdiepen en tegelijkertijd te genieten van een onvergetelijke reis? Kijk dan niet verder. Wij hebben voor jou de 6 meest inspirerende yoga retraites in Azië op een rijtje gezet. Van betaalbare tot luxe opties, er is voor ieder wat wils.

Yoga retraite in Bali: Blooming Lotus Yoga

Bali, ook wel bekend als het 'Eiland van de Goden', is een waar paradijs voor yogi's. Blooming Lotus Yoga is een van de beste yoga retraites in Azië. Hier kun je dagelijks yogalessen, meditatiesessies en workshops volgen, en genieten van de prachtige omgeving.

Yoga retraite in Thailand: Agama Yoga

Bij Agama Yoga in Thailand kun je een diepgaande yogareis ervaren. Met speciale cursussen voor beginners en gevorderden, is dit een geweldige plek om je yoga en meditatievaardigheden te verbeteren.

Yoga retraite in India: Sivananda Yoga Vedanta Dhanwantari Ashram

India, de bakermat van yoga, heeft veel te bieden als het gaat om yoga retraites. Sivananda Yoga Vedanta Dhanwantari Ashram staat bekend om haar traditionele benadering van yoga en meditatie. Je kunt hier genieten van dagelijkse yogasessies, gezonde maaltijden en spirituele lezingen.

Yoga retraite in Nepal: Begnas Lake Resort

Het Begnas Lake Resort in Nepal biedt een unieke combinatie van yoga en avontuur. Naast dagelijkse yoga- en meditatiesessies kun je hier genieten van wandeltochten in de prachtige Himalaya.

Yoga retraite in Sri Lanka: Ulpotha Yoga Retreat

Het Ulpotha Yoga Retreat in Sri Lanka biedt een echte natuurlijke yoga retraite. Het resort is geheel gebouwd met natuurlijke materialen en je kunt hier genieten van biologische maaltijden, yogalessen en Ayurvedische behandelingen.

Yoga retraite in Japan: Zenways Yoga Retreat

Zenways Yoga Retreat in Japan biedt een unieke mix van Zen meditatie en yoga. Je kunt hier leren over de Japanse cultuur, Zen meditatie beoefenen en genieten van traditionele Japanse maaltijden.

Hieronder een overzicht van deze prachtige retraites:

Retraite Locatie Bijzonderheden
Blooming Lotus Yoga Bali, Indonesië Luxe, natuurlijke setting
Agama Yoga Koh Phangan, Thailand Cursussen voor beginners en gevorderden
Sivananda Yoga Vedanta Dhanwantari Ashram Neyyar Dam, India Traditionele benadering van yoga
Begnas Lake Resort Begnas, Nepal Mengsel van yoga en avontuur
Ulpotha Yoga Retreat Ulpotha, Sri Lanka Natuurlijke, duurzame retraite
Zenways Yoga Retreat Japan Mix van Zen meditatie en yoga

Of je nu op zoekt bent naar een avontuurlijke yoga reis of een rustgevende wellness retraite, Azië heeft het allemaal. Ga op reis en ontdek de vele voordelen van een yoga retraite in Azië!

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.