6 avontuurlijke zipline-routes in Midden-Amerika

MMirte 21 augustus 2023 16:37

Voor de echte avonturiers en thrill-seekers is er niets beter dan een goeie zipline-route. Het gevoel van vrijheid, snelheid en pure adrenaline maakt het tot een onvergetelijk avontuur. Midden-Amerika, met zijn prachtige landschappen en diverse natuur, is een geweldige bestemming voor zipline-liefhebbers. Hier zijn 6 avontuurlijke zipline-routes in Midden-Amerika die je niet mag missen.

1. The Monster, Puerto Rico

'The Monster' in Puerto Rico is de langste zipline ter wereld. Met een duizelingwekkende lengte van 2.5 kilometer en snelheden tot 150 km/u, is dit een ervaring die je niet snel zult vergeten.

2. Sky Trek, Costa Rica

Sky Trek in Costa Rica biedt een unieke zipline-ervaring in het hart van het regenwoud. Je kunt er genieten van adembenemende uitzichten terwijl je over de boomtoppen zoeft.

3. ToroVerde Adventure Park, Honduras

In Honduras vind je het ToroVerde Adventure Park, met een verscheidenheid aan zipline-routes die je hart sneller laten kloppen. Van routes hoog in de bomen tot routes met uitzicht op het prachtige landschap, ToroVerde heeft het allemaal.

4. Selvatica, Mexico

Selvatica in Mexico is een van de top zipline-bestemmingen in het land. Je kunt er genieten van een combinatie van adrenalinekicks en prachtige natuur.

5. Skyline Eco Adventures, Maui, Hawaii

Skyline Eco Adventures op Maui biedt een unieke zipline-ervaring met uitzichten op de prachtige Hawaiiaanse natuur. Het is een geweldige manier om het eiland te verkennen.

6. Arenal Volcano Park, Costa Rica

De zipline-route in Arenal Volcano Park in Costa Rica is een echte ervaring. Je zoeft over de vulkaan en het omringende regenwoud, wat een onvergetelijk avontuur oplevert.

Route Land Kenmerken
The Monster Puerto Rico Langste zipline ter wereld
Sky Trek Costa Rica Zipline door het regenwoud
ToroVerde Adventure Park Honduras Verscheidenheid aan routes
Selvatica Mexico Combinatie van adrenaline en natuur
Skyline Eco Adventures Maui, Hawaii Uitzicht op de Hawaiiaanse natuur
Arenal Volcano Park Costa Rica Zipline over een vulkaan

Of je nu op zoek bent naar de langste zipline-route, de hoogste, of de meest unieke ervaring, Midden-Amerika heeft het allemaal.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.