3 redenen om New York City tijdens de feestdagen te bezoeken

MMirte 8 augustus 2023 20:07

New York City is een van de meest iconische steden ter wereld. Met zijn torenhoge wolkenkrabbers, bruisende straten en een schijnbaar eindeloze lijst aan dingen om te doen, is het geen wonder dat mensen van over de hele wereld ervoor kiezen om de stad te bezoeken. Maar er is iets extra speciaals aan het bezoeken van de Big Apple tijdens de feestdagen. Hier zijn drie overtuigende redenen waarom je New York City tijdens de feestdagen zou moeten bezoeken.

1. Magische kerstverlichting

Tijdens de feestdagen is New York City verlicht als nooit tevoren. Van de kerstboom bij het Rockefeller Center tot de etalages van de warenhuizen aan Fifth Avenue, de hele stad straalt een magische gloed uit. En laten we vooral de spectaculaire lichtshow aan de gevel van Saks Fifth Avenue niet vergeten.

2. Ongelooflijke winteractiviteiten

New York biedt een scala aan winteractiviteiten. Neem een schaatspauze onder de beroemde kerstboom in het Rockefeller Center of maak een wandeling door Central Park in de sneeuw. En vergeet niet de Broadway-shows en concerten in de stadshal te bekijken.

3. Feestelijke sfeer

Er is iets onbeschrijfelijk magisch aan het vieren van de feestdagen in New York City. Of je nu de bal laat vallen op Times Square tijdens Oud en Nieuw, of geniet van het winterfestival, de feestelijke sfeer van de stad is ongeëvenaard.

Activiteit Locatie
Schaatsen Rockefeller Center
Wandelen in de sneeuw Central Park
Broadway-shows Theaterdistrict
Concerten Stadshal
Bal laten vallen Times Square
Winterfestival Diverse locaties

New York City heeft echt iets voor iedereen tijdens de feestdagen. Dus waar wacht je nog op?

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.